Saker din pappa kan göra för dig

Fadern till brudens uppgifter kan ibland vara en försummad del av den stora dagen. Men, din far är en stor del av din bröllopsdag och bör göras för att känna för det också. Så, här är några bästa tips för att få pappa involverad i planeringen!

Saker din pappa kan göra för dig

Brudens far uppgifter

Bidrar din pappa till ditt bröllop? Det var en gång traditionellt för brudens far att betala för bröllopet. Tack och lov, vi har gått vidare från dessa dagar men om du pappa bidrar till ditt bröllop, har samtalet med honom att fastställa budget och gränser.

Transport

Män som bilar och varför inte mata den klyschan genom att ge din pappa ansvaret för att övervaka transporten på din bröllopsdag? Be din pappa att hantera ditt bröllop bilar / transport för att säkerställa att den anländer i tid för att ta dig till ditt bröllop.

Det är Faderns ansvar att få bruden till ceremonin i tid, se till att han är på toppen av tidpunkter och bröllop schema så att du inte lämnar din brudgum väntar.

Vid kyrkans ceremonier ger brudens far sin dotter bort. Han brukar eskortera sin dotter ner i gången innan han överlämnar henne till sin brudgum, en tradition som många fäder och brudar väljer att hålla på civila äktenskap.

Far till brudens tal

Brudens far bör tacka gästerna för att komma, erbjuda några humoristiska och rörande berättelser om sin dotters liv, välkomna sin svärson i familjen och erbjuda en skål till bruden och brudgummen.

Saker din pappa kan göra för dig

Återstående ansvarsområden

Brudens föräldrar är traditionellt värdarna för bröllop frukost och mottagning. Vanligtvis, mamma och pappa är de två första människor att hälsa gäster, men dessa dagar är det mer avslappnad och alla är kvar att blanda. Din pappa kanske vill välja den här gången för att presentera sig för dina gäster och se till att alla har en drink.

Traditionellt den sista att lämna, far till bruden ser till att alla lämnar platsen på ett säkert sätt. Han kommer att se till att alla leverantörer betalas och att eventuella bröllopsgåvor tas och lagras säkert.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.