Hur man planerar ditt bröllop på sex månader

Ditt bröllop kommer att vara en av de mest stressiga och spännande händelserna du någonsin har att planera. Även om de flesta väljer att planera sitt bröllop ett eller två år i förväg, vill andra gifta sig lite snabbare.

Här är en steg-för-steg och månad-för-månad guide om hur du kan planera ditt bröllop om sex månader…

Hur man planerar ditt bröllop på sex månader (ja, verkligen)

Månad en

  1. Godta en budget och skapa en checklista – Första är först och ena om en budget, både du och din partner är nöjda med. En checklista är också ett måste eftersom det hjälper till att hålla dig organiserad och på spår av saker.
  2. Skriv ut en gästlista – Gästlistan kan vara knepig, men ge dig ett antal gäster var och börja med nära vänner och familj och jobba där därifrån.
  3. Välj ett antal datum – Det är bäst att ha några datum i åtanke eftersom du kan se vilka som fungerar bäst för din nära familj och vänner, du vill se till att de alla kan göra din stora dag!
  4. Välj en plats – Planera sex månader i förväg, det är bäst att leta efter någonstans som erbjuder paket, till exempel Port Lympne Reserve, ett bröllopsmuseum baserat i Kent. De erbjuder catering, boende, en plats för festen och spektakulära fotomöjligheter. Det är många saker som kryssas av listan på en gång!

Månad två

  1. Bokförsäljare – Glöm inte att boka en Fotograf, Officiant, Florist, Cake Baker, Musician eller Band. Om du bokar dessa runt samma gång undviker du att någon blir glömd.
  2. Wedding Ceremony Outfits – Starta jakten på den perfekta bröllopsklänningen, brudgummen, brudgummen och brudtärnaklänningar. Kom ihåg att bara ta ett par personer vars åsikter du verkligen litar på!
  3. Skicka ut Spara datumerna – Det här är inte officiella inbjudningar, det här påminner dina gäster om att de måste sätta datumet i sin kalender!
  4. Tillbehör – Köp skor, smycken och hitta någonting gammalt, nytt, lånat och blått!
  5. Boka din frisyr, makeup artist och transport – Se till att du bokar dessa i förväg, speciellt om du gifter dig runt en hektisk tid.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.