Bröllopsplanering Bröllopsblommor

Kraft till kronbladet! Grönfingret eller inte, det är inte lätt att välja bröllopsblommor, så att hitta rätt blomsterhandlare är oerhört viktigt. Det handlar inte bara om färgkombinationerna här, du måste tänka på kombinationen av dofter också.

Välja din blomsterhandlare och blommor

Dina blommor delar din resa nerför gången och visas i många fotografier. Så, om du väljer att göra dem en kontaktpunkt eller inte, behöver de fortfarande vara fantastiska.

Hitta dina blommor

Börja med årstiderna. Medan du kan få blommor som flyger in från världens avlägsna hörn rekommenderar vi att du arbetar med blommorna som blommar naturligt när du gifter dig. De kommer att vara färska, livfulla och naturligtvis gifta sig med landskapet omkring dig i fotografierna. Du borde också spara pengar eftersom du inte betalar för några flygmiljöer.

Kronblad kan vara vackert, men försumma inte bladverk. Några av de bästa buketterna blandar grönska och blommar till charmig effekt. Den gröna, silver och blå toner lövverk kan introducera kommer att lägga djup till din bukett. Att lägga till succulenter och örter har varit populärt de senaste månaderna.

Din bukett kommer i synnerhet att ses mest vid din klänning. Det är självklart att stilen och formen på dina blommor måste passa på din klänning. Tänk handbundna efterföljande arrangemang för rustika eller bohemiska brudar. Mer kompakta posies av rosor, pioner eller hortensior kompletterar en mer strukturerad klänning.

Det är ofta den del du vill minst erkänna i bröllopsplaneringen, men du måste också hålla din budget i åtanke. Börja med säsongsbetonade blommor ger dig en bra väg för att undvika att betala en premie, men det finns också andra alternativ. Om du är grön fingerad, försök att köpa några av dina blommor grossist och ordna dem själv. Du behöver inte ta dem alla, kanske väljer du själv att göra mottagningsarrangemang och lämnar bukettarna till de professionella.

Bröllopsplanering Bröllopsblommor

Alternativt kan val av blomningar med större blomhuvuden också hjälpa dig att spendera mindre. Den större blomstorleken innebär att du behöver färre av dem för att göra samma storlek posi, så det kan bidra till att hålla kostnaderna nere. Detta tillvägagångssätt fungerar särskilt bra för brudtärna buketter, som ofta har enklare design.

Hitta din blomsterhandlare

När du har blomst inspiration från Bröllopsidéer, Pinterest och Instagram (vi gör!), Gå ut och hitta blomsterhandlaren för att göra dessa idéer till en verklighet. De måste vara på budget och tillgängliga för ditt bröllopsdatum. Den verkliga nyckeln till framgång här är dock att matcha din blomsterhandlare med de blommor du vill ha.

Be om att se portföljerna från så många olika lokala blomsterhandlare som möjligt. Du letar efter blomsterhandlaren som har erfarenhet av att skapa blommor i en liknande stil som vad du vill ha dig själv. Medan goda blomsterbutiker kan vända sina händer till något, kommer många att ha sina egna stilar och preferenser, så du hittar nog blomisten som passar ditt bröllopstema och brudstil.

Och om allt efter allt detta fortfarande inte är en blomväxlare eller har en allergi, varför inte faux en kristallknapp eller tygblomma bukett istället! Det är verkligen något för varje brud när det gäller bröllopsblommor.

Bröllopsplanering Bröllopsblommor

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.