12 Dagar Med Bröllopsplanering: Grooms

Vi går in på festligheterna nu och vi har fortfarande så mycket att erbjuda. Om du läser detta har du säkert gjort något rätt. Tydligen tycker din man ditt äktenskapsmaterial. Så idag har vi några kloka råd om bröllopsplanering för brudgummen.

Det finns mycket för brudgummen, och du, att tänka på. Oavsett om han spikar bröllopsplaneringen eller låter dig ta ledningen, så är det vad alla välskötta brudgummar kommer att ha redo på bröllopsdagen.

SKYLL DIG SJÄLV

Det finns så många olika stilar av kostymer där ute, det kan känna sig lite skrämmande att börja med. För vissa kommer en viss stil eller färg omedelbart att fånga uppmärksamheten, men för andra kan det hända att det kan behövas lite vägledning. Dessa 10 matchregler kommer att ställa dig på rätt väg, oavsett om din man går för traditionella svansar och en topphatt eller en mer avslappnad vardagsdräkt.

TINKER, TAILOR, HYR ELLER KÖP

Våra verkliga brudgummar täcker alla baser när det gäller att köpa sina kostymer av pinnen, hyra dem eller ha dem skräddarsydda. Din budget kommer att dicera detta i viss utsträckning och det finns inget rätt eller fel svar. Och kom ihåg, att välja att köpa brudgummens kostym hindrar inte dig från att hyra dem till brudgummen. En storlek behöver inte passa alla.

SÄTT EN RING PÅ DET

Kommer din man att ha på sig en vigselring när du har knutit knuten? Om så är fallet, bestämma om du vill att dina ringar ska samordna eller inte. Välj dem med gott om tid för att tillåta storlek justeringar. Du vill inte vara paret som fumlar på altaret med en ring som sitter fast. Glöm inte också det andra tillbehöret – skor, fickur, slips och manschettknappar behöver alla organiseras.

Magiska ord

Din man har ett tal att planera. Varje brudgum kommer att ta itu med detta på ett annat sätt. Vissa förbereder ett manus långt i förväg, andra kommer skriva det natten innan, och vissa kommer att hålla det spontant. En av våra riktiga brudgummar hade en bra idé, skrivde majoriteten av hans tal i förväg men sedan lägga till några ord just nu. Detta innebar att han kunde tacka alla som han behövde, men när det gällde att prata om sin brud, kunde han tala direkt från hjärtat med alla känslor av deras bröllopsdag. Undvik dessa 7 talsånger och du kommer vara på en vinnare.

DEN BÄSTA MANNEN

För att inte vara kvar i sista minuten kommer de flesta brudgummen att välja en bästa man att gå med i dem. Den här rollen har stor del av ansvaret – titta på ringarna, organisera stagdockan, ge ett humoristiskt tal som förhoppningsvis bara är rätt smakfullt … Dela med oss ​​de bästa manliga befallningarna med honom och du kommer att vara på en vinnare.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.